Evet bir ağlayan adam var ülkemizde bu adam on bir yıldır ülkenin başbakanı ne yaptılarsa onlarla birlikte yaptı ülkenin en seçkin yazarları, düşünenleri, askerleri içeri attı. İş adamlarını ürküttü hayali bir sürü örgütler yarattı. O günün savcısına kendi zırhlı arabasını hediye etti, yargı süresidir saygılı olunması gerekir biz hukuk devletiyiz hukuk bağımsız dedi, Hopa ya geldi çeteler çarşıya indi diye ilçemi suçladı. Oysa çete onlarla beraber gelenlerdi o gün biz dedik o inanmadı şimdi ağlıyor devlet içinde devlet var diyor. Onlar senin adamların onlarla bu güne geldin ülkeme sorun oldun biz onları dünde görmüştük bu günde siz neden geç kaldınız? Oyuncağınız elinizden alınacak korkusuna daldınız hatanızı hata ile kapatmaya çalışıyorsunuz bu tutumunuz ile ülkemi dünyaya rezil ediyorsunuz. İçinizde birazcık ülke sevdası varsa istifa edin kendinizi dinlendirin bu tutumunuz ile sevdam olan ülkemi yönetemezsiniz.
Sevgili dostlarım keşke başbakana inana bilsem güvene bilsem de devletimiz içinde ki diğer devlete karşı birlikte mücadele etsem. Şu an karşı olduğu devletten gelen birinin göz yaşları inandırıcı değil bu gün mağdurların peşinde yarın yine kol kola olacaklar. Onlar başbakanın ilk sevgilisi unutması mümkün mü? Bu gün ak dediğine yarın kara diyen işine geldiğinde yargı bağımsızdır deyip oğlunu ifade için davet ettiklerinde kıyametleri koparan bir başbakana ne kadar inanmak gerekirse ben o kadar inanırım.
Sevgili okurlarım başbakanımız üzgün, yorgun hep ağlıyor onu seven ve sevmeyen herkes sahip çıkmalı onun gözyaşlarına bir son vermeli. Biz millet olarak hep ağlayanın yanında olduk yine olalım ve sayın başbakanımızı dinlendirelim. Mart seçimlerinde oylarımız ile bunun haberini verelim. Genel seçimde de uzun bir tatile gönderip dinlendirelim. Yazıktır, günahtır sürekli ağlıyor kendi adamları ile birlikte kavga ediyor sıranın bizlere gelmesini beklemeyelim.