Sevgili dostlarım seçime kısa bir süre kaldı. Bu süreyi AKP sinin soygunları,olumsuzlukları v.s. v.s. işleri ile konuşarak geçireceksek biz başarılı olamayız. Ben CHP sine kırk yıldır hizmet ettim her kademesinde bana verilen görevi hakkı ile yapmaya çalıştım ve yapmaya devam edeceğim. Çünkü bu benim sevdam. Yalnız bu demek değil ki ben bunu eleştirmeyeceğim tek partili dönemden sonra iktidar olamıyoruz peki neden suçlu seçmen mi yoksa bu partiyi yöneten mi? öz eleştiriyi yapmadan bir yere varılmıyor işte onun için sayın genel başkanım dahil partinin her kademesinde ki yöneticilere sesleniyorum. Soyulan, horlanan, ayrışan, bölünen, onurunu yitiren insanlara karşı ne düşünüyorsunuz? Bu insanların cumhuriyeti kuran partiden beklentisi var lütfen sizler programınızı açıklayın. Tayyip Erdoğan ve diğerlerini konuşup zaman kaybetmeyin.
Evet ülkenin onuru, gururu ekonomisi, soygun artık bilinen bir şey bunu tüm dünya biliyor ve gülerek oh olsun diye izliyor. Bu insanlardan kurtulmanın tek yolu seçim sandığı burada başarılı çıkmanın tek yolu geldiğinizde ne yapacaksınız bu millet size niçin oy versin bunu anlatın. Tayyip Erdoğanı konuşarak onun reklamını yapmayın tüm il ve ilçe örgütleri işiniz bağlı olduğunuz yerin ihtiyaçlarını tespit etmek ve yapacaklarınız konuşmak olsun. Cumhuriyetin ilk döneminde iktidar olan parti bu güne kadar tek başına iktidar olamıyorsa kimse seçmenleri suçlamasın. Kendi içlerinde yarışmayı bıraksınlar. Örgütler dik dursunlar, seçmenlerin sesine kulak versinler, günümüz Türkiyesin de bizler yüzde elli oy alamıyorsak seçmenlere kendimizi ve yapacaklarımızı anlatamıyorsak iktidarın yanlışlarını anlatarak iktidar olamayız. Çünkü o yanlışları millet biliyor, biz ne yapacağız onu anlatmamızı bekliyor.
Sevgili dostlarım sizleri en iyi tanıyan benim çünkü bende sizlerden biriyim. Her ne kadar gönül verdiğim ilk sevdam olan CHP si bu güne kadar programını açıklamasa bile. Bu iktidardan bu milleti kurtarmak lazım. Bunun için tek çare bölünmeden bir yerde toplanmalı bu yer CHP si olmalı. On iki yıldır kutsal dinimizi sömüren onu kendi çıkarları için kullanıp ülkeyi soyan insanlara karşı dik durmalı, dinimizi de milletimizi de bu iktidardan bir an önce kurtarmalı bunun içinde CHP si kendi programını açıklamalı. Saygılarımla.