NELER OLUYOR?
NELER OLUYOR?
Sevgili Artvinli dostlarım 7 haziran 2015 tarihinde genel seçimler var ilimizde iki vekil çıkacak CHP bir AKP bir vekil çıkardığı bu şirin ilimizde gelenek bozulmayacak gibi gözükse de CHP sinde yaşanan ön seçim krizinden ötürü birilerinin iştahı kabarıyor biz iki vekil çıkarırız diyerek kamu önünde konuşuyorlar evet artvin de ön seçim olmalı idi CHP si genel başkanının izmirden ön seçime girecek olması ister istemez bu partide neler oluyor dedirtmeye başlattı sonuç olarak telafisi imkansız bir sürecin içindeyiz bu seçim yalnız başkanlığı veya millet vekillerini belirlemeyecek aynı zamanda parlamenter sistemi demokrasi ve cumhuriyette oylanacak işte tarihi değer taşıyan bunlar doksan yıllık cumhuriyetin kaderi ellerinizde böyle bir süreçte hiç kimsenin küsmeye ve darılmaya hakkı olmadığını düşünüyorum evet kırgınız ön seçim olmalı idi ama bu kırgınlığımız asla ve asla kırılmaya dönüşmemeli.
Şunu açık ve net yazıyorum artvin her şeyin iyisine laiktir okuma oranı yüksek olan bu ilimizde vatandaşlar bu iktidara dur diyeceklerdir AKP si iki değil bir vekil bile çıkarmamalıdır çünkü artvin ve Artvinlilere böylesi yakışır hiç kimse endişe etmesin CHPsinde olumsuz işlere karşı tepki gösterilir ama seçim sandığında tepkiler ertelenir partinin başarısı için oy kullanılır ülkenin uçurumun eşiğine geldiği günümüzde değil CHP liler her yurttaşımı sağ duyulu olmalı şahsi çıkarlarını öteleyip ülkesine sahip çıkmalı telafisi olmayan bir süreçteyiz yarınlarda laik cumhuriyetin sonlandığını görmek istemeyen her yurttaşımı CHP ye oy vermesini arzuluyorum
Değerli okuyucularım hiç kimse endişe duymasın bu seçimde artvin de iki sıfır yapmak için uğraşacağız genel merkezin almış olduğu kararına karşı oylarımızı ikiye katlayarak cevap vereceğiz artvin halkı yarın utanacak hiçbir iş yapmaz ön seçim olmalı idi bunun için başta hopa ilçe örgütü olarak diğer tepki gösteren örgütlere teşekkür ederim Arhavi ilçe örgütünü de uyarıyorum kin ve nefretinizden kendinizi kurtarın bireysel kin sahibi olan kişinin arkasında durmayın Arhavi bölgemizin en şirin ilçesidir ve insanlar bir biri ile akrabadır sizler siyaset yapacaksanız doğru olanı yapın sizin yüksel çorbacı takıntınız ilçenize zarar verir kazanamayan bir belediye başkanın suçunu araştırmadan onun sözü ile hareket etmeniz Arhavililere yakışmaz belediye başkanlığı seçiminin sorumlusu örgüt ve adayın kendisidir birilerini suçlamanız sizlere haklılık kazandırmaz tüm artvin yüksel çorbacı diyor da siz karşı çıkıyorsanız bu partiyi yönetemezsiniz sizin yapmanız gereken ilk iş önce CHP sini düşünmek olmalı.
Evet sevgili dostlarım neler oluyor diye başladık olanları erteledik tepkimizi de gösterdik şimdi birlik ve beraberlik zamanı partinizin başarısı için kenetlenmeniz gerek hiçbir tepki sandığa yansımamalı ben inanıyorum ki artvinde birinci parti olacağız adayın kimin olacağı hiç önemli değil burada önemli olan türkiyenin yarınları bunu bilen artvin seçmenleri partisine sahip çıkacaktır onlar bölündü diye bekleyenler 7 haziran akşamı cevabını alacaklar sevgilerimle….