CHP ARDANUÇ GENÇLİK KOLLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk partisi Ardanuç gençlik kolları akşam yemeği organize etti
Ardanuç Kanyon Hotel’de organize edilen yemek öncesi başlayan kar yağışı nedeniyle birçok köy yolu kapandı ve şehir içinde de trafik olumsuz etkilendi. Olumsuz hava koşullarına rağmen akşam yemeği iptal edilmedi. Bazı CHP’liler yemeğe katılamazken, yine de yemeğe katılım güzel oldu. Yemeğe genç arkadaşlar CHP Ardanuç ilçe yöneticileri, Kadın kolları yöneticileri, basın ve Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir katıldı.
Organizasyonun başlamasıyla birlikte, Gençlik kolları yöneticileri gelen gençlerle birebir ilgilendi.
CHP Ardanuç ilçe Başkanı Mesut Aksakal geceye katılan gençlere teşekkür ederek, “Gençlik kollarımızın davetini kabul edip burada olmanız, yaratılan bu korku iklimini kırmanız yarınlara umutla bakmamızı gösterdi. Bizler Cumhuriyetin çocuklarıyız ve inanın gençler Yerel seçimlerde her şey güzel olacak diyerek İstanbul’u kazandıysak, marttan sonra bahar demişsek ve biz iktidarı alacağız. İşte O zaman bu ülkede her şey daha güzel olacak” diye seslendi.
Daha sonra CHP kadın kolları başkanı Emine Avcı Erden, CHP gençlik kollarına ve geceye katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Mutfakta başlayan yangın ülkeyi sarmıştır, gençler yarınlara umutsuzca baktığını ve bütün bu koşulların düzelmesi için CHP iktidarına ihtiyaç var.” dedi.
CHP Ardanuç gençlik kolları başkanı Eren Demirel de salonda bulunan yemeğe katılanları selamlayarak, yaşanan olumsuz hava şartlarından dolayı gelemeyen arkadaşlarla en kısa zamanda buluşacaklarını ilerleyen zamanlarda kalabalık geceler düzenleyeceklerini belirtti. Gecede mutfakta çalışan emekçilere, Yemek için katkı sunan Belediye başkanına, CHP Ardanuç ilçe yönetimine, Kadın kollarına ve tüm genç arkadaşlara teşekkür ederek iyi eğlenceler diledi.
Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, “Yağan kar nasıl yağarsa yağsın bizim hızımızı kesmeyecek ve biz çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.” diyen Yıldırım Demir, “Ardanuç’un yıldızı burada bulunan, bulunamayan Atatürk’ün gençleri yani sizlersiniz tekrar hoş geldiniz.” diye seslendi. Hava muhalefetinden bahsederek ,”Sayı azlığına bakmayalım ilerleyen zamanlarda yine aynı organizasyonları yapalım her türlü katkıyı sunmaya hazırım. Ülkemiz artık kabuk değiştiriyor ve bir değişim yaşanacak ama gençler ülkeyi gerginliğe sürüklemek isteseler de biz bu gerginliğe asla izin vermediğimiz gibi bizlerde germeyeceğiz. Sizlerden bunu rica ediyorum” dedi.
“Cumhuriyet halk partisi öyle bir partidir ki gök gürültüsü gibi bir partidir. Gök gürleyince en çok kendisine güvenenin bile kaçacağı delik arayacaklardır. İnanın biz onların kaçarken sonuna kadar kovalayacağız, deliklerine girene kadar.” Diyerek seslenen Yıldırım demir, “umutlu olun çünkü güzel günler yakındır.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Dilek Yılmaz